Interesse-grupper

Blixen Klub Bagsværd - Onsdag’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Bagsværd - Onsdag.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Bagsværd - Onsdag’s medlemmer, så tal med en fra styregruppen ved næste Blixen Klub møde og så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Cykelgruppe

Cykelgruppe mødes mandage i ulige uger ved Bagsværd station kl 10. Gruppen har endnu ingen tovholder, men skiftes til at forslå ruter.

Litteraturgruppen

I litteraturgruppen vil vi diskutere skønlitteratur mm. Vi mødes for at inspirere hinanden med nye tanker og forskellige vinkler på bøgerne.

Gå gruppe

Gruppe med interesse for et par timers frisk luft hver mandag sammen med andre.
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.