Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Der kan deltage 45 personer

Til møder, hvor du har betalt 25 kr ved tilmeldingen bedes du melde afbud bl.a. af hensyn til evt. venteliste . De 25 kr. refunderer vi ikke ved afbud, eller hvis du bare bliver væk fra mødet.De andre spiser glad din kage.

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, vil du kunne afmelde dig inden tilmeldingsfristens udløb. Og få dine penge retur til din konto.

Afmeldingen sker på det link, du modtager i din bekræftelsesmail.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’.

Invitation til næste møde sender vi på e-mail via `Nem Tilmeld` vær opmærksom på tilmeldingsfristen.

Samtidig med tilmelding betaler du et deltagergebyr på kr. 25, som dækker kaffe/te og kage/småkager. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

For arrangementer ud af huset kan der være korte tilmeldingsfrister, måske også adgangsbegrænsning og evt højere deltagergebyr.

Medlemskab af Blixen Klub Bagsværd – Onsdag koster 200 kr. i kontingent for et år, som følger kalenderåret.

Vi bruger dit kontingent til vingaver e.l. til oplægsholderne, som holder oplæg gratis.

De almindelige møder koster 25 kr, som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruger vi til kaffe og kage, eller noget andet spiseligt, som vi nyder i mødepausen.

Ved arrangementer ud af huset må du påregne udgifter til entre`, kørsel m.v.

Det er ganske nemt. På forsiden finder du et link, hvor du kan tilmelde dig Blixen Klub Bagsværd – Onsdag.

Det bringer dig til en formular, som du udfylder med dine data. Undervejs skal du sætte flueben ved, at du har læst og accepteret klubbens privatlivspolitik, det såkaldte GDPR. Du kan læse om GDPR her på siden under fanen OM OS.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.