2023-02-01 13:00

Generalforsamling

Generalforsamling

Onsdag d. 1. februar 2023 kl. 13.00-16.30

Gladsaxe Hovedbibliotek Store Sal

Søborg Hovedgade 220

Der afholdes ordinær generalforsamling i Blixen Klub Bagsværd-Onsdag d. 1. februar 2023 

Da vi først har lokalet fra kl. 14,00 vil vi starte med at invitere på en let frokost i Magnus Madhus kl.13.00                                Adressen er Søborg Hovedgade 220 og det ligger i Hovedbibliotekets  stueetage. Klubben betaler maden og I betaler selv for drikkevarer.

Selve generalforsamlingen starter kl.14.15. Der vil blive serveret kaffe og kringle i løbet af eftermiddagen.

Efter generalforsamlingen, vil vi bruge resten af eftermiddagen på følgende:

  • Vælge nye kaffehold-således at nogle andre medlemmer får mulighed for at tilbyde deres hjælp.                                         Husk devisen: Man skal yde for at kunne nyde.
  • Tale om, hvad vi skal bruge klubben til, dvs. skal vi ændre i udvalget af arrangementer, er der en ok balance mellem arrangementer ude og hjemme i klubhuset, forslag fra medlemmerne til nye arrangementer osv.
  • Og sidst, men ikke mindst skal vi tale om interessegrupper og forhåbentlig få nogle flere oprettet.                                     P.t. har vi kun en gå- gruppe , som fungerer godt, og som godt kan have flere deltagere, samt en kunst-kulturgruppe, som synes at være gået i vinterhi.Overvej, om der er en ting du brænder for, som du kunne tænke dig at gøre sammen med andre fra klubben. 

I bedes venligst bemærke, at tilmeldingsfristen er mandag d. 23.januar kl. 20, samt hvis I har forslag til pkt. 6 på dagsordenen  – Behandling af indkomne forslag –  skal disse sendes til Elin pr. mail senest samme tidspunkt. Vi glæder os til at se rigtig mange af jer først kl.13 i Magnus Madhus, siden til generalforsamlingen.

Mange hilsener,

På Bestyrelsens Vegne,

Elin Kristensen

Formand                                 

Der er ikke angivet noget sted
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.